Blog

Het maximale uit jezelf halen 

Het maximale uit jezelf halen

Vanaf het moment dat ik binnenstapte bij B&S International wist ik dat ik hier mijn eigen pad kon gaan bewandelen. Natuurlijk was ik toen nog jong, had ik minder kennis en nog weinig ervaring. Maar, ik wist vanaf het eerste gesprek dat ik hier de vrijheid en de ruimte zou krijgen om mijn eigen ding te doen.

Tot de dag van vandaag is dit nog steeds hetzelfde gebleven, of misschien zelfs beter. Ik ben Sales Manager bij Bosman, één van de commerciële Business Units van B&S International. Sales Manager zijn bij B&S International is een heel mooi beroep. Je krijgt vanaf dag een namelijk meteen een enorme verantwoordelijkheid. Ik beheer de Afrikaanse markt. Dit is mijn markt, hier regel ik alles voor. Je hebt dus niet één grote klant of één land. Nee, bij B&S International krijg je precies de juiste hoeveelheid verantwoordelijkheid waardoor je als Sales Manager continu geprikkeld wordt.

Als ik een order van een half miljoen binnenhaal ben ik blij, maar niet voor lang. Ik ga al weer op zoek naar de volgende en mijn doel is om die order dan meteen te verdubbelen. Dat zit echt in mij, maar dat merk ik ook bij mijn collega’s. Ook zij gaan continu voor het maximale resultaat. Het maakt niet uit welke taal onze klanten spreken, wij zijn letterlijk van alle markten thuis. Bij ons hoor je alle talen: Spaans, Turks, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Duits, Chinees… Niks is te gek! Dat is gaaf om mee te krijgen, om als werkveld te hebben. Je merkt dat iedereen er voor gaat en alles eruit wilt halen. Dat triggert je, iedere dag weer.

Maar, het leukste is toch wel het contact met mijn collega’s. Een aantal van hen zijn zelfs vrienden geworden. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat je gewoon jezelf kunt zijn, je lompe grappen kunt maken, samen kunt sporten in de gym of gezellig gaat borrelen na werk. Dat zijn de dingen die je bij andere organisaties niet gaat vinden. En ja… zelfs in de sportschool maken we er een wedstrijd van. Ik wil nog steeds het hoogste aantal kg bankdrukken of het hardst rennen op de loopband. Die winnaarsmentaliteit blijft er in zitten.

Robin Koevoets

2018-04-04T14:06:13+00:00
This website uses cookies to improve operation and performance, for analysis purposes as well as for the sharing of content through social media. For more information, please click on our PRIVACY & COOKIE STATEMENT at the bottom of this page. If you continue browsing this site, you are consenting to the placement of cookies. Ok