Blog

Scoor de beste deals

Scoor de beste deals

Bij B&S International is alles mogelijk. Als je maar laat zien wat je in je mars hebt.
Na 5,5 jaar werkzaam geweest te zijn als inkoper, laat ik mezelf nu van mijn meest commerciële kant zien als Sales Assistant. In deze functie kan ik veel doen met de Chinese taal die ik vloeiend spreek. Dit is echt een toegevoegde waarde en ik haal hierdoor genoeg business binnen.  Ik breng samen met de sales managers vraag en aanbod van parfum bij elkaar in de Chinese markt. Het is voor mij iedere dag weer een uitdaging om de beste deal te scoren en de klanten altijd tevreden te stellen.

Zo had ik gisteren nog een klant die…. (Een situatie……)

Ik zorg er iedere dag weer voor dat een klant tevreden is en dat we het maximale eruit halen voor B&S International. Ik wil altijd gaan voor een maximale omzet. Het contact met collega’s, klanten en leveranciers maakt het werk zo leuk. Natuurlijk zijn er ook offertes die uitgewerkt moeten worden en houd je je administratie bij, maar het grootste gedeelte van je tijd ben je aan het schakelen met de hele wereld.

Concurrentie tussen collega’s? Die is er totaal niet. Wij gunnen elkaar het succes, maar houden elkaar wel scherp. Iedereen wil uiteindelijk de beste zijn en hierdoor tillen we ons team juist naar een hoger niveau. Elke dag lunchen we gezellig met elkaar en bespreken we de business die gaande is. Naast dat er serieuze verhalen worden verteld, lachen we vooral heel veel met elkaar!

Streven naar meer,  succes behalen, blijven groeien. Dat kan ik bij B&S International. Ik zie nog genoeg uitdagingen voor mij in de toekomst en ben benieuwd wat er nog op mijn pad komt!

 

 

2017-06-09T10:14:22+00:00
This website uses cookies to improve operation and performance, for analysis purposes as well as for the sharing of content through social media. For more information, please click on our PRIVACY & COOKIE STATEMENT at the bottom of this page. If you continue browsing this site, you are consenting to the placement of cookies. Ok