Inkopen bij B&S

Ben jij je al aan het voorbereiden op je carrière of wellicht toe aan een volgende stap? Wil je naast een gesprek ook graag de sfeer proeven binnen ons bedrijf? Dan is de B&S Talent Day je kans! Onze recruiter Maud Rollé vertelt er meer over in deze blog. 

Het standaard sollicitatiegesprek vs solliciteren tijdens de Talent Day

Een sollicitatiegesprek is natuurlijk een goed middel om erachter te komen of een functie bij je past. Maar hoe leuk is het als je ook je toekomstige collega’s kunt ontmoeten, de afdelingen kunt zien, de sfeer kunt proeven én een sollicitatiegesprek op één middag kunt combineren! We maken het onze sollicitanten graag een stuk gemakkelijker en willen het (soms veel te lang durende) sollicitatieproces versnellen. Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar een B&S Talent Day, want je weet na de dag al héél snel of je door bent naar het laatste gesprek en dus ook of je je handtekening onder een mooi B&S contract kunt gaan zetten. We vinden het leuk om jou te laten zien wat B&S doet, hoe de sfeer bij ons is en we geven jou graag de kans om ons op een laagdrempelige manier te leren kennen. En wat blijkt? Het werkt! We hebben inmiddels al verschillende succesvolle Talent Days achter de rug en hele leuke nieuwe collega’s mogen verwelkomen die er nog steeds met plezier werken! 😊

Wat kun je precies verwachten van een talent day?

Natuurlijk wil jij graag weten wat we precies doen, wat jij kunt bijdragen aan B&S, hoe jouw functie eruit kan komen te zien en natuurlijk wie jouw toekomstige collega’s kunnen worden! Hier spelen we op in gedurende de Talent Day. Iedere keer zetten we een interactief programma op waarin je het volgende kunt verwachten:

  • Een presentatie van de Managing Director die jou meeneemt in zijn eigen carrière pad en de ontwikkelingen binnen B&S.
  • Een rondleiding langs de afdelingen waar collega’s kort vertellen wat ze doen. Zo heb je al meteen een beter beeld wat bij jou zou kunnen passen.
  • Een rondleiding door ons warehouse. Het is gigantisch en pas als je er doorheen loopt kun je zien wat er allemaal gebeurd op een dag!
  • Een speeddate met onze recruiters, waarin we een toelichting geven op de mogelijkheden bij B&S en inzoomen op jouw wensen. We gaan natuurlijk voor de match! Dat is het doel van speeddaten… toch?
  • Netwerkborrel; dit is hét moment om te netwerken! Grijp die kans en laat jezelf zien aan de andere collega’s! Ze zijn net zo nieuwsgierig naar jou, jouw verhaal en jouw ambities.

Wat verwachten wij van jou?

We verwachten allereerst dat je er zin in hebt en met een gezonde dosis energie het pand binnenloopt. Verder wil je tijdens deze dag overtuigend overkomen. Jij wilt mij en mijn collega’s omver blazen, toch? 😉 Breng het volgende goed in kaart voor jezelf:

  • Wat vind ik belangrijk terug te zien in een organisatie?
  • Wat voor taken vind ik leuk om op te pakken, waar ligt mijn talent?
  • Waar krijg ik energie van?
  • Waar wil ik me verder in ontwikkelen?

And last but not least, stel alle vragen die je hebt tijdens de dag! Wij houden van interactie en willen je graag helpen in jouw zoektocht naar de juiste baan.

Ik wil me aanmelden. Wat moet ik nu doen?

Ter voorbereiding is het goed om onze vacaturepage alvast eens te bekijken. Welke vacatures spreken jou aan? Kijk ook eens op onze LinkedIn pagina, dan kun je meteen zien wie je potentiële collega’s worden en wat er binnen het bedrijf allemaal gebeurd! Als je nog steeds enthousiast bent (waar wij van overtuigd zijn), kun je je via de onderstaande button aanmelden. Supersimpel en snel!

Ik zie je graag op de Talent Day op 17 september! 🙂

Instagram