One winning team

Business Control

 

One winning team

Business Control

 

One winning team

Business Control

 

De switch

Binnen de Finance afdeling van B&S bestaan er verschillende richtingen: Risk Management, Business Control, Financial Accounting en Financial Control. André is begonnen als trainee bij Capi, één van onze divisies. Hij heeft hier jaren met veel plezier gewerkt en veel mooie en uitdagende projecten afgerond. André werkt  sinds dit jaar bij B&S in Dordrecht. Hij heeft de kans gekregen om een switch te maken en nóg meer verantwoordelijkheden te krijgen. Wil jij deze kans ook pakken? Scroll snel verder!

Business Control

Business Control betekent in de breedste zin het beheersen van de administratie van één van onze Business Units. Jij wordt de sparringpartner van de manager, waar je optreedt als het financiële brein en adviseur van onze commerciële collega’s. Een Business Controller brengt de risico’s van het bedrijf in kaart en richt de procedures en richtlijnen zo in dat deze risico’s beperkt worden. Eigenlijk ben je sparringpartner, adviseur en toezichthouder tegelijkertijd. Een rol die je als Business Controller bij B&S graag op je neemt!

Actuele Finance vacatures

Geen vacatures gevonden.

Wat doet een Business Controller?

Een Business Controller heeft een divers pakket, waardoor je continu met iets anders bezig bent. Als Business Controller check je de omzet, verwerk je dit in de financiële administratie, ontwikkel je de week- en maandrapportages, stel je de budgetten op, rapporteer je de cijfers aan de business, bepaal je de marges, adviseer je directie en bereid je de eindejaarscontrole voor. En dit allemaal binnen een bedrijf met een omzet van €1,5 miljard. Een ding is zeker: je verveelt je geen moment als Business Controller!

Ontdek de wereld van B&S

Wij zijn een snelgroeiende distributiepartner voor Consumer Goods in specifieke niche markten, actief in meer dan 100 landen wereldwijd. Finance speelt een voortrekkersrol in de groeiambities van B&S. Wij hebben de afgelopen 150 jaar namelijk niet stil gestaan. Met zoveel ervaring kunnen we wel zeggen dat we financieel ijzersterk zijn. Jij vormt met jouw kennis een essentieel onderdeel van een gedreven team dat wordt ingezet voor overnames, tenders en andere financiële en commerciële zaken.

Andere richtingen binnen Finance?

Andere richtingen binnen Finance