GROEI MEE MET B&S

Finance

GROEI MEE MET B&S

Finance

GROEI MEE MET B&S

Finance

Welk pad kies jij?

Welk pad kies jij?

Welk pad kies jij?

Sparringpartner. Adviseur. Bewaker.

Jij bent de scheidsrechter van B&S, bewaakt de grenzen van het bedrijf en gaat tegelijkertijd op zoek naar kansen. Bij een organisatie met een omvang als B&S is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Flexibiliteit en snelheid zijn key. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en streven continu naar meer. We hebben de echte financiële toppers nodig om dit allemaal in goede banen te leiden. Van Financiële Administratie Experts en Business Controllers tot specialisten in VAT, Risk Management en Treasury. We need it all! Één ding is zeker: je leert van alles, kunt snel meegroeien met de organisatie en krijgt te maken met gigantische bedragen en uitdagingen! Ben jij er klaar voor?

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden.

De start van jouw traineeship

Vanwege de internationale en duty-free aard van onze business, krijg je te maken met uitdagende en interessante financiële materie. Denk aan internationale regelgevingen, belasting-en douanevereisten, accijnzen en BTW. B&S steunt jou natuurlijk in de ontwikkeling van de hiervoor benodigde kennis. Leren gaat bij ons in sneltreinvaart. Allereerst omdat je uitgebreide praktijkkennis opdoet en leert van je slimme én gezellige collega’s, maar ook dankzij ons specifieke traineeship programma, de B&S Academy.

De wereld van B&S

Wij zijn een snelgroeiende distributiepartner voor Consumer Goods in specifieke niche markten, actief in meer dan 100 landen wereldwijd. Finance speelt een voortrekkersrol in de groeiambities van B&S. Wij hebben de afgelopen 150 jaar namelijk niet stil gestaan. Met zoveel ervaring kunnen we wel zeggen dat we financieel ijzersterk zijn. Jij vormt met jouw kennis een essentieel onderdeel van een gedreven team dat wordt ingezet voor overnames, tenders en andere financiële en commerciële zaken.

Maak kennis met je collega’s

Klik op de foto’s om de verhalen van je collega’s te kunnen lezen!

Maak kennis met je collega’s

Klik op de foto’s om de verhalen van je collega’s te kunnen lezen!

Hét nummer 1 stage bedrijf

Wij hebben zeker weten een gave en uitdagende stage voor jou! Dus, ga jij de ultieme uitdaging aan? Haal het maximale uit jezelf bij B&S en wie weet is dit het begin van de reis naar jouw financiële droomjob. Het is niet voor niets dat we stagiaires aannemen voor een startersfunctie bij B&S. Ben jij er klaar voor?