One winning team

Financial Accounting

One winning team

Financial Accounting

One winning team

Financial Accounting

Van Commercie naar Finance

Binnen de Finance afdeling van B&S bestaan er verschillende richtingen: Risk management, Financial control, Business control en Financial accounting. Arienne is begonnen bij de cruise afdeling als commercieel medewerkster. Hier heeft ze jaren met plezier gewerkt, maar ze heeft in 2014 de overstap gemaakt naar de Finance afdeling. Bij B&S kun je je eigen pad bepalen en je ambities waarmaken. Arienne zit helemaal op haar plek en gaat na tien jaar nog iedere dag met veel plezier naar B&S. Nieuwsgierig geworden? Scroll snel verder!

Financial Accounting

Een Financial Accounting medewerker is onmisbaar. Je staat in contact met verschillende afdelingen en zorgt ervoor dat de financiële administratie soepel verloopt. Alles moet tot in detail kloppen. Maar, naast de commerciële afdelingen werk je ook intensief samen met Business Control, Credit Control en Financial Control. Door Financial Accounting kunnen de andere collega’s hun werk pas echt goed uitvoeren. Financial Accounting binnen een organisatie met een omzet van €1,5 miljard, dat is een uitdaging! Door ons uitgebreide internationale handelsterrein en onze activiteiten komt er op een dag genoeg documentatie binnen, wat allemaal tot in de puntjes verwerkt moet worden. Één ding is zeker: je verveelt je geen moment bij Financial Accounting!

Actuele Finance vacatures

Geen vacatures gevonden.

Wat doet een Financial Accounting medewerker?

Een Financial Accounting medewerker is met name bezig met het administratief ondersteunen van één van de Business Units van B&S. Je draagt zorg voor de juiste verwerking en afhandeling van documenten voortvloeiend uit de activiteiten van de business. Dit doe je samen met je andere collega’s. Geen administratie is hetzelfde, de Business Units zijn totaal anders en niet met elkaar te vergelijken. Dit maakt het zo leuk! Je hebt veel contact met zowel collega’s als externen die vragen hebben over facturatie en betalingen, waardoor je nóg meer te weten komt over de handel en activiteiten. Het is iedere dag weer een uitdaging om alles op tijd af te krijgen en op de juiste manier verwerkt te hebben. Een uitdaging die Financial Accounting graag aan gaat!

Ontdek de wereld van B&S

Wij zijn een snelgroeiende distributiepartner voor Consumer Goods in specifieke niche markten, actief in meer dan 100 landen wereldwijd. Finance speelt een voortrekkersrol in de groeiambities van B&S. Wij hebben de afgelopen 150 jaar namelijk niet stil gestaan. Met zoveel ervaring kunnen we wel zeggen dat we financieel ijzersterk zijn. Jij vormt met jouw kennis een essentieel onderdeel van een gedreven team dat wordt ingezet voor overnames, tenders en andere financiële en commerciële zaken.

Nieuwsgierig naar de andere richtingen?

Nieuwsgierig naar de andere richtingen?