One winning team

Financial Control

One winning team

Financial Control

One winning team

Financial Control

Een nieuwe uitdaging

Binnen de Finance afdeling van B&S bestaan er verschillende richtingen: Risk Management, Financial Accounting, Business Control en Financial Control . Annette is begonnen als Junior Business Controller en vervult sinds 2010 de functie van Financial Controller. In de loop der jaren heeft ze genoeg verantwoordelijkheden en gave projecten gekregen. Ook kreeg ze de kans om meerdere cursussen te volgen, zodat ze haar kennis verder uit kon breiden. De groei van onze mensen is zeer belangrijk. Wil jij ook zulke kansen krijgen en je continu blijven ontwikkelen? Scroll snel verder!

Financial Control

Financials denken mee met de strategie van B&S en geven advies over: aangiftes, omzetmarges, debiteuren, crediteuren en voorraden. Je bent als Financial Controller voortdurend bezig met de financiële gezondheid van B&S, je bent het onafhankelijke orgaan waar de directie op vertrouwd. Je kijkt voor- én achteruit. Een Financial Controller focust zich op de budgetten en forecasts. Alles draait om de financiële stand van zaken.

Actuele Finance vacatures

Geen vacatures gevonden.

Wat doe je precies als Financial Controller?

Je doet echt van alles! Je kunt hierbij denken aan het opstellen van financiële maandrapportages, budgetten en forecasts, het bewaken van de financiële ratio’s zoals solvabiliteit, EBITDA, Interest Coverage Ratio, DIO, DSO en DPO, het checken van de omzetbelasting aangiftes, ICP aangiftes en aangiftes voor de fiscale eenheid. Je bent als Financial Controller ook veel bezig met analyses. Hierbij kun je denken aan: omzet/marge analyses, voorraad- en debiteurenanalyses en de impact van de valuta ontwikkelingen. Je bent als Financial Controller de spin in het financiële web en de sparringpartner van directie.

Ontdek de wereld van B&S

Wij zijn een snelgroeiende distributiepartner voor Consumer Goods in specifieke niche markten, actief in meer dan 100 landen wereldwijd. Finance speelt een voortrekkersrol in de groeiambities van B&S. Wij hebben de afgelopen 150 jaar namelijk niet stil gestaan. Met zoveel ervaring kunnen we wel zeggen dat we financieel ijzersterk zijn. Jij vormt met jouw kennis een essentieel onderdeel van een gedreven team dat wordt ingezet voor overnames, tenders en andere financiële en commerciële zaken.

Nieuwsgierig naar de andere richtingen?

Nieuwsgierig naar de andere richtingen?