One winning team

Risk Management

One winning team

Risk Management

One winning team

Risk Management

Dé specialist

Binnen de Finance afdeling van B&S bestaan er verschillende richtingen: Risk Management, Business Control, Financial Accounting en Financial Control. Ivo is gestart als trainee bij B&S. Na een half jaar kreeg Ivo een fantastische kans: hij kon doorgroeien tot de functie Risk Manager! In de afgelopen jaren heeft hij een gigantische groei doorgemaakt en grote stappen gezet. Hij is dé risico specialist van B&S geworden!

Risk Management

Bij risk management ligt de focus op het identificeren, analyseren en beheersen van de operationeel verzekerbare risico’s. Je opereert in nauwe samenwerking met de collega’s van supply chain, legal en de verschillende commerciële Business Units. Een Risk Manager is verantwoordelijk voor het beheer en de inkoop van de complete verzekeringsportefeuille. Vanwege de business van B&S, worden er wereldwijd verplichte lokale verzekeringen afgesloten. Je hebt als Risk Manager een grote verantwoordelijkheid, een sterk adviserende rol en je houdt rekening met allerlei risicofactoren. Een mooie uitdaging, waardoor iedere dag anders is!

Actuele Finance vacatures

Geen vacatures gevonden.

Wat doet een Risk Manager?

Een Risk Manager heeft een zeer gevarieerd pakket! Je kunt hierbij denken aan werkzaamheden zoals: het inkopen van verzekeringen, debiteurenbewaking, het regelen van het documentaire verkeer, het onderhouden van in- en externe contacten op het gebied van verzekeringen, het registreren en communiceren van de insurance risk appetite en het opstellen van het risicomanagementbeleid. Een Risk Manager brengt ook wel eens een bezoekje aan bijvoorbeeld een van onze warehouses in het buitenland om met eigen ogen de risico’s in kaart te brengen en te definiëren.

Ontdek de wereld van B&S

Wij zijn een snelgroeiende distributiepartner voor Consumer Goods in specifieke niche markten, actief in meer dan 100 landen wereldwijd. Finance speelt een voortrekkersrol in de groeiambities van B&S. Wij hebben de afgelopen 150 jaar namelijk niet stil gestaan. Met zoveel ervaring kunnen we wel zeggen dat we financieel ijzersterk zijn. Jij vormt met jouw kennis een essentieel onderdeel van een gedreven team dat wordt ingezet voor overnames, tenders en andere financiële en commerciële zaken.

Benieuwd naar de andere richtingen?

Benieuwd naar de andere richtingen?